Η τεχνολογία ViSS®

Η Vissman® διατίθεται σε δύο μοντέλα, ένα για το κέντρο και ένα φορητό. Δύο εκδόσεις διαφορετικού μεγέθους και βάρους, με την ίδια ισχύ και τον ίδιο μηχανισμό δράσης.

ViSS® MyoModulator

Φορητή έκδοση. Επιτρέπει την ταυτόχρονη θεραπεία έως και 5 διμερών μυϊκών ομάδων χάρη στα 10 διαθέσιμα ηλεκτρόδια. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται βαλίτσα ειδικής σχεδίασης για την ασφαλή μεταφορά  της συσκευής. Προαιρετικά διατίθεται τροχήλατη βάση για τη στήριξή της.

 

Τα Ηλεκτρόδια

Η δόνηση μεταδίδεται στον ιστό μέσω ηλεκτροδίων κατασκευασμένων από ABS, σε συνδυασμό με ειδικό ηχο-απορροφητικό υλικό από Santoprene, που εξασφαλίζουν απόλυτη πρόσφυση με το δέρμα και την αποφυγή διαρροών αέρα. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μετάδοση του 100% της παραγώμενης ενέργειας. Διαθέσιμα σε 6 διαφορετικά μεγέθη και  δύο σχήματα, για τη βέλτιστη εφαρμογή τους ανάλογα με τα φυσικά χαρακτηριστικά του ατόμου και τη μορφή του ιστού. Η ViSS® διαθέτει επίσης ηλεκτρόδια εξοπλισμένα με μεμβράνη που παρεμβάλλεται μεταξύ του πολυμερούς και του μαξιλαριού από Santoprene. Αυτή η μεμβράνη επιτρέπει την αποτελεσματική δράση σε μικρές περιοχές ή/και με ανώμαλη διαμόρφωση, όπως ο αγκώνας, η επικονδύλια απόφυση, η επιτροχίλια απόφυση, οι αστράγαλοι, οι εκτείνωντες μυς του ποδιού και του χεριού. Η μεμβράνη εξαλείφει τον κίνδυνο διαρροών αέρα μεταφέροντας ομοιογενώς τη δόνηση, ακόμη και στις περιπτώσεις όπου η επαφή του ηλεκτροδίου με τον ιστό του δέρματος δεν είναι τέλεια.

ViSS® 1 Evolution

Σταθερή συσκευή που επιτρέπει την ταυτόχρονη θεραπεία έως 14 διμερών μυϊκών ομάδων χάρη στα 28 διαθέσιμα ηλεκτρόδια.

 

Προϊόν Made in Italy.  ViSS® και Vissman® είναι καταχωρημένα σήματα.

Το λογισμικό, τα γραφικά και το γραφικό / λειτουργικό μέρος του λογισμικού  καλύπτονται από πνευματικά δικαιώματα.

Ευρεσιτεχνία  EU N. 1824439

Ηλεκτρόδιο με παρεμβαλλόμενη μεμβράνη

Εκτός από τα στατικά ηλεκτρόδια, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρόδια στυλό για χειροκίνητη θεραπεία, ιδιαίτερα κατάλληλα για την απομάκρυνση των καταβολυτών, τη θεραπεία του λεμφοιδήματος, των σημείων trigger ή της λεμφικής παροχέτευσης.