Λειτουργικά προϊόντα

Για τα λειτουργικά προϊόντα της Human Tecar®, η Unibell χρησιμοποιεί φυσικά αιθέρια έλαια, προσεκτικά επιλεγμένα και αναμεμιγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αξιοποιήσουν τη συνεργιστική δράση τους, επιτυγχάνοντας συγκεκριμένα και άμεσα αποτελέσματα ακόμη και σε μικρές δόσεις. Χάρη στη δύναμη δράσης τους, τα οφέλη, με σωστή χρήση, μπορούν να έχουν μεγάλη διάρκεια.

Reset Body

Αγώγιμη κρέμα HCR 1002

Προϊόντα τόνωσης κάτω άκρων–επίδεσμοι

Αγώγιμη κρέμα Universal Electrolytic Emulsion

Η θεραπεία που υποστηρίζεται από την HCR 1002 δεν μπορεί να διαχωριστεί από τη χρήση της αγώγιμης κρέμας Universal Electrolytic Emulsion, ενός λειτουργικού καλλυντικού προϊόντος με υψηλή αγώγιμη ισχύ, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα απαραίτητο στοιχείο για τη μείωση της αντίστασης που αντιτίθεται στους επιφανειακούς ιστούς και για τη διευκόλυνση της εσωτερικής κινητοποίησης των ηλεκτρολυτών, υπεύθυνων για την επακόλουθη κυκλοφορική αντίδραση.

Είναι ένα προϊόν με υψηλό τεχνολογικό περιεχόμενο το οποίο, σωστά χρησιμοποιούμενο, επηρεάζει έντονα τον χρόνο απάντησης στη θεραπεία:

 • Εξασφαλίζει υψηλή ενυδάτωση των ιστών
 • Μειώνει την αντίσταση του δέρματος
 • Βελτιστοποιεί την ολίσθηση του ηλεκτροδίου στο δέρμα
 • Αποφεύγει τη συγκέντρωση της θεραπευτικής δραστηριότητας μόνο στο πιο επιφανειακό στρώμα των ιστών
 • Κάνει τη θεραπευτική εμπειρία πολύ ευχάριστη

Λειτουργικά Προϊόντα

Χάρη στην πολυετή εμπειρία που απέκτησε η Unibell srl στον τομέα της φυσικοθεραπείας και στη συνεργασία πολυάριθμων πανεπιστημίων και επενδύσεων στην επιστημονική έρευνα, προέκυψε η ανάγκη να αναπτυχθεί μια νέα φυσικοθεραπευτική προσέγγιση, που ορίζεται ως μεθοδολογία Human Tecar®. Η δημιουργία προϋποθέσεων ώστε το άτομο που υποβάλλεται σε θεραπεία να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να επωφεληθεί από όλα αυτά τα ερεθίσματα που η μεθοδολογία Human Tecar® μπορεί να προσφέρει είναι καθοριστική για την επιτυχία και τη χρησιμότητα της θεραπείας. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα, πριν υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία (η οποία μπορεί να είναι με συσκευή, με μάλαξη ή συνδυασμένη), πρέπει να υποβληθεί σε μία κατάλληλη προετοιμασία, η οποία πολλαπλασιάζει τα ευεργετικά οφέλη της θεραπείας και τα καθιστά πιο σταθερά και διαρκή.

RESET BODY

Σε αυτή τη φάση, το σώμα υποβάλλεται σε μάλαξη με λειτουργικά προϊόντα που βασίζονται σε στοχευμένα αιθέρια έλαια, τα οποία χάρη στις ιδιότητές τους, ενισχύουν την δεκτικότητα του σώματος στη θεραπεία, χαρίζοντας ταυτόχρονα μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Το τελετουργικό αποτελείται από μια ενέργεια αποτοξίνωσης που απαιτεί τη χρήση ενός λευκού βαμβακερού γαντιού εμποτισμένου με το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο αραιώνεται σε ζεστό νερό και απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του δέρματος για την εξάλειψη των τοξινών που υπάρχουν στον ιστό, οι οποίες προβάλλουν αντίσταση στη θεραπεία, ενεργοποιώντας ξανά την εν τω βάθη ευαισθησία του οργανισμού και τον προετοιμάζει για την επόμενη φάση. Οι αρθρώσεις των ποδιών και των χεριών (στρατηγικές περιοχές για την αιματική/λεμφική κυκλοφορία) απελευθερώνονται από την δυσκαμψία και η θερμοκρασία των μυών σε σύσπαση καθώς και εκείνη των χεριών και των ποδιών επανέρχεται στην ισορροπία. Αναμφισβήτητα, η φάση της προετοιμασίας αντιπροσωπεύει μια θεμελιώδη στιγμή στη θεραπεία, αλλά επηρεάζει επίσης τη διατήρηση και τη διάρκεια του αποτελέσματος στην καθημερινότητα.

Διάρκεια: 5 – 10 λεπτά

Προϊόντα Reset Body

 • Αιθέριο έλαιο μάλαξης Relaxing
 • Αιθέριο έλαιο μάλαξης Thermoactivating
 • Αιθέριο έλαιο μάλαξης Lymphoarticular
 • Αιθέριο έλαιο μάλαξης Tonifying
 • Διάλυμα καθαρισμού Dermopurifying solution
 • Toned & Dynamic legs Dermoactivating creme

Η δεύτερη φάση του πρωτοκόλλου Human Tecar® αποτελείται από τη θεραπεία, που μπορεί να είναι με μόνο με συσκευή ή με συσκευή και μάλαξη ή συνεργιστικά με τεχνικές που διεγείρουν το κυκλοφορικό, νευρομυϊκό και ιδιοδεκτικό σύστημα.

Η εντατική τοπική θεραπεία Human Tecar®
Είναι μια σύντομη θεραπεία, άμεσης επέμβασης, αφιερωμένη στην επίλυση οξείων φλεγμονωδών καταστάσεων που συνοδεύονται από πόνο.
Διάρκεια 30 λεπτά

Η συνδυασμένη θεραπεία Human Tecar®
Θεραπεία που προορίζεται για πλήρη λειτουργική αποκατάσταση ή ολική επίλυση ενός συγκεκριμένου προβλήματος, τόσο σε υποξεία όσο και σε χρόνια φάση.
Διάρκεια: 60 λεπτά

Θεραπεία Human Tecar® HCR

 • Αγώγιμη κρέμα Universal electrolytic emulsion

Στο τέλος της θεραπείας είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες μερικές σύντομες συνεδρίες για περίπου 3-4 λεπτά, εφαρμόζοντας συγκεκριμένα αρωματικά προϊόντα με στόχο την ανάκτηση της ενέργειας και της ζωτικότητας, τη διατήρηση ενός καλού γενικού τόνου και τροφισμού καθώς και τη διατήρηση μιας ενεργής αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο

Προϊόντα

 • Αρωματικό διάλυμα αντικόπωσης Fast Recovery
 • Ελαστικοί επίδεσμοι μιας χρήσης Fast recovery bandages
 • Ελαστικοί επίδεσμοι Elastic Bandages
 • Toned & Dynamic legs Dermoactivating creme