Ψηφιοποίηση για αποτελεσματικότερο γυμναστήριο

Τι είναι το euleria xclinic

Το euleria xclinic είναι ιατρικό λογισμικό πιστοποιημένο στην κλάση 2a (MDR 2017/745) που αυξάνει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της αποκατάστασης.

Μια απλή και φορητή λύση που επιτρέπει την ψηφιοποίηση του κλασικού εξοπλισμού γυμναστηρίου αποκατάστασης και συνεδρίες  με πολλούς ασθενείς ταυτόχρονα.

Το euleria xclinic εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Ferrox, μια κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή εξοπλισμού γυμναστηρίων αποκατάστασης. 

Χάρη στην αλληλεπίδραση δύο φορητών αδρανειακών αισθητήρων, η euleria xclinic καθοδηγεί ασθενείς και επαγγελματίες του χώρου στην εκτέλεση πάνω από 100 ασκήσεων με αξιολογήσεις βιοανάδρασης και R.O.M.

Η αποκατάσταση με το euleria xclinic

ασκήσεις με βιοανάδραση

Με μια βιβλιοθήκη +100 ασκήσεων, το  euleria xclinic προπονεί όλες τις περιοχές του σώματος και επιτρέπει την πραγματοποίηση πολλαπλών στόχων αποκατάστασης.

Εκτός από τις ασκήσεις με ελεύθερα βάρη, η διαθέσιμη βάση δεδομένων επιτρέπει την πραγματοποίηση συγκεκριμένων ασκήσεων στον εξοπλισμό του γυμναστηρίου αποκατάστασης, όπως: κρεβάτι, μπάρες τοίχου, καθρέφτης, παράλληλες ράβδους και σκάλες.

Η διαχείριση πολλαπλών κιτ επιτρέπει στον επαγγελματία του χώρου να εργάζεται με πολλούς ασθενείς ταυτόχρονα, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα του κέντρου.

βιοανάδραση σε πραγματικό χρόνο

Οι οδηγίες βίντεο των ασκήσεων και η οπτικοακουστική ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο του euleria xclinic καθοδηγούν τον ασθενή στη σωστή εκτέλεση της άσκησης.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ασθενής παρακινείται σε όλη τη διάρκεια της άσκησης, ενώ ο επαγγελματίας του χώρου αποκτά αντικειμενικά δεδομένα στο τέλος κάθε συνεδρίας.

αποτελεσματικότερη άσκηση

Χάρη στη λειτουργία multi-kit, ο ασθενής μπορεί να φορά τους αισθητήρες και να μετακινείται ανεξάρτητα από τον ένα σταθμό στον επόμενο, ακολουθώντας τη συγκεκριμένη σειρά που ορίζει ο επαγγελματίας του χώρου.

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει την αύξηση του αριθμού των ασθενών που ασκούνται ταυτόχρονα.

euleria link

Το euleria link είναι ένα σύστημα διαχείρισης web στο cloud μέσω του οποίου ο επαγγελματίας του χώρου μπορεί:

  • Να διαχειριστεί τα προσωπικά δεδομένα του ασθενούς σε πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς για το απόρρητο και την ασφάλεια δεδομένων (GDPR)
  • Να δημιουργήσει και να εξατομικεύσει τις συνεδρίες ασκήσεων
  • Να επαληθεύσει τα αποτελέσματα των ασκήσεων και των αξιολογήσεων δημιουργώντας αυτόματες αναφορές διαθέσιμες σε μορφή pdf και csv
  • Να μείνει σε επαφή με τους ασθενείς ακόμα και στο σπίτι μέσω συνομιλίας, βιντεοκλήσεων, ερωτηματολογίων, ασκήσεων στο σπίτι και προτάσεων για τη διαδικασία αποκατάστασης χάρη στην εφαρμογή euleria mylink
  • Να έχει ένα ενιαίο σημείο πρόσβασης σε όλες τις λύσεις euleria health

euleria mylink

Το euleria mylink είναι μια εφαρμογή για smartphone (iOS και Android) που ψηφιοποιεί και εκσυγχρονίζει τη σχέση μεταξύ ασθενούς και επαγγελματία του χώρου σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας αποκατάστασης.

Επιτρέπει στον ασθενή να συνομιλεί με τον επαγγελματία, να απαντά στις βιντεοκλήσεις του, να συμπληρώνει επικυρωμένα κλινικά ερωτηματολόγια και να μοιράζεται αρχεία πολυμέσων με απόλυτη ασφάλεια.

Το euleria xclinic συνοδεύεται από:

Το euleria xclinic είναι επίσης ιδανικό για:

Το euleria xclinic διανέμεται από:

Το euleria xclinic είναι:

Το euleria xclinic χρησιμοποιείται: