Γίνε κι εσύ ένα εξειδικευμένο

Human Tecar® Center

Τα κέντρα Human Tecar® είναι αναγνωρισμένα και αναγνωρίσιμα εργαστήρια φυσικοθεραπείας με καταχωρημένο σήμα, σημεία αναφοράς για όλους εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να επωφεληθούν από τη μέθοδο Human Tecar®.

Ένας νέος τρόπος να κάνετε τη φυσικοθεραπεία υψηλού επιπέδου προσιτή σε όλους.

Τα κέντρα Human Tecar® αναγνωρίζονται για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, χάρη στην εφαρμογή των πιο προηγμένων φυσικοθεραπευτικών τεχνικών, που δημιουργήθηκαν και αξιολογήθηκαν επί σειρά ετών στον χώρο του αθλητισμού υψηλού επιπέδου.

 

Τι σημαίνει να γίνετε κέντρο Human Tecar®;

Το να γίνετε κέντρο Human Tecar® σημαίνει να επεκτείνετε το όραμά σας και τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Σημαίνει την προσκόλληση σε έναν νέο τρόπο σύλληψης και φυσικοθεραπείας, που θα επιτρέψει σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες.

Χάρη στη Human Tecar®, είναι δυνατή η επίτευξη άμεσων αποτελεσμάτων, με σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Κατά συνέπεια, οι άνθρωποι που θα αναζητήσουν αυτό το είδος θεραπείας θα είναι όλο και περισσότεροι και θα θέλουν να έρθουν σε επαφή με ένα πιστοποιημένο κέντρο για να αντιμετωπίσουν ασθένειες με τις οποίες συνήθιζαν να ζουν και για τις οποίες σήμερα έχουν λύση.

Φυσικοθεραπεία αξιώσεων προσιτή σε όλους

Μετά την επιτυχία που επιτεύχθηκε στο χώρο του αθλητισμού υψηλού επιπέδου, τα κέντρα σκοπεύουν να διαδώσουν τη μεθοδολογία της Human Tecar®, επεκτείνοντάς την σε όλους εκείνους που έχουν ανάγκες, ακόμη και πολύ συγκεκριμένες, για ταχεία και σταθερά αποτελέσματα στην αποκατάσταση με την πάροδο του χρόνου.

Εκτεταμένη παρουσία στην περιοχή

Χάρη στην εκτεταμένη παρουσία τους σε όλη την ιταλική επικράτεια και τώρα και διεθνώς, θα είναι ευκολότερο για οποιονδήποτε να απαλλαγεί γρήγορα από την αυχεναλγία, οσφυαλγία, συσπάσεις και θλάσεις, διαστρέμματα και φλεγμονές αρθρώσεων ή / και τενόντων, δηλαδή ένα μεγάλο εύρος παθήσεων όπου το κύριο σύμπτωμα είναι ο πόνος.

Κλασική φυσιοθεραπεία σε συνδυασμό με τεχνολογία αιχμής

Η μέθοδος της Human Tecar® βασίζεται στην αρχή για την οποία το σώμα μας έχει εγγενείς ικανότητες να επαναφέρει τις λειτουργίες του σε ισορροπία, όταν διεγείρεται κατάλληλα. Η Human Tecar® παρέχει αυτή τη διέγερση, ενσωματώνοντας την καινοτομία μιας τεχνολογίας αιχμής με την παράδοση ειδικά μελετημένων τεχνικών κινητοποίησης.

Τα κέντρα Human Tecar® εγγυώνται την εφαρμογή της αυθεντικής μεθοδολογίας ραδιοσυχνοτήτων που είναι ευρέως γνωστή με την επωνυμία TECAR, η οποία εγγυάται γρήγορα αποτελέσματα που διαρκούν στο χρόνο