ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Μια νέα προσέγγιση στην αισθητική φροντίδα, μελετημένη να παρεμβαίνει στη ρίζα του προβλήματος, όπου το καθημερινό άγχος και το πέρασμα του χρόνου αλλοιώνουν τα φυσιολογικά συστήματα. Γιατί η ομορφιά δεν μένει μόνο στην επιφάνεια, αλλά συνδυάζει ευεξία, κίνηση και υγεία.

Τρία στοιχεία σε συνεργία

1. Τεχνολογία αιχμής    2.Καινοτόμες τεχνικές χειροθεραπείας   3.Λειτουργικά καλλυντικά προϊόντα.
Διεγείροντας τα βασικά σημεία στα οποία ρέει η ζωτική ενέργεια, ανακατανέμονται αρμονικά τα φυσιολογικά ενεργειακά φορτία. Μόνο έτσι είναι δυνατή η ριζική επίλυση συχνών προβλημάτων όπως η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, τα βαριά πόδια, η υποτονία των ιστών, η γήρανση του προσώπου και του σώματος.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η τεχνολογία δεν αντικαθιστά τη χειροθεραπεία: την ενσωματώνει και την ενισχύει. Η Omeoenergetica® δίνει μεγάλη σημασία στη μάλαξη, τόσο που έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα έντονη και αποτελεσματική μέθοδο, χρήσιμη για τη φυσιολογική αφύπνιση και επανεκκίνηση των κρυμμένων ενεργειών ολόκληρου του σώματος.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Η Omeoenergetica® χρησιμοποιεί πολύ προηγμένες τεχνολογίες, που ενημερώνονται συνεχώς με βάση τις εξελίξεις της επιστημονικής έρευνας. Διατηρώντας την αρχή ότι το σώμα πρέπει να διεγείρεται από το εσωτερικό, χωρίς την παροχή εξωτερικών και επεμβατικών παραγόντων, κάθε συσκευή έχει σχεδιαστεί για να δρα με εξειδικευμένο τρόπο σε ένα διαφορετικό πρόβλημα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Καλλυντική σειρά, βασισμένη σε λειτουργικές ουσίες, αποτέλεσμα αυστηρών πειραματισμών. Διαθέτει ιδιότητες επανενεργοποίησης των ζωτικών διεργασιών του κυττάρου, παίζει σημαντικό ρόλο στην αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος. Διακρίνεται σε επαγγελματικά προϊόντα και προϊόντα συντήρησης, που προορίζονται για το κοινό.