Εξοπλισμός καθαρισμού και αποστείρωσης αέρα με τη δράση ακτινών UV και εξελιγμένων φίλτρων

Το My Air Pure αποστειρώνει και απολυμαίνει τον αέρα χάρη σ’ ένα σύστημα εξελιγμένων φίλτρων και υπεριώδων ακτίνων UV-A και UV-C δρώντας αποτελεσματικά σε ιούς (συμπεριλαμβανομένου και του κορωνοϊού), βακτήρια, αιωρούμενα σωματίδια, καπνό και δυσάρεστες οσμές. Όλα αυτά, σε αντίθεση με άλλες λύσεις που υπάρχουν στην αγορά, με μια μόνο συσκευή. Πιστοποιημένη, ασφαλής, αθόρυβη.

Αποστειρώνει και απολυμαίνει χώρους από 50 έως 86 m2. Δεν χρησιμοποιεί όζον και γι’ αυτόν το λόγο είναι δυνατή η χρήση του My Air Pure σε χώρους όπου οι άνθρωποι συνεχίζουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες αφήνοντάς το σε λειτουργία για πολλές ώρες με κατανάλωση μόνο 15 watt.

Συνδυάσαμε τα αποτελέσματα Έρευνας και Εξέλιξης με τις τρέχουσες ανάγκες, ενσωματώνοντας την κύρια επιστημονική έρευνα σχετικά με τη χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας (UV-C UV-A) για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού και επιστημονικά δοκιμασμένου προϊόντος.

Πιστοποίηση CE ως εξοπλισμού για την αποστείρωση και την απολύμανση του αέρα με δράση μείωσης αιωρούμενων σωματιδίων, μικροβίων και ιογενών φορτίων που υπάρχουν στον αέρα.

Προϊόντα

Τα χαρακτηριστικά του My Air Pure

Το My Air Pure είναι μια πιστοποιημένη συσκευή για την αποστείρωση και την απολύμανση του αέρα των κλειστών περιβαλλόντων χώρων. Αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας και σχεδιασμού, έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 

  • Διαστάσεις: 20 cm διάμετρος x 32 cm ύψος. Η συσκευή είναι πολύ συμπαγής και επομένως μεταφέρεται εύκολα
  • Είναι ασφαλής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παρουσία ανθρώπων. Είναι πολύ αθόρυβη (μόνο 30 db) και επομένως δεν ενοχλεί τις καθημερινές και εργασιακές δραστηριότητες
  • Καταναλώνει μόνο 15 W και γι’ αυτό το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές ώρες της ημέρας ώστε να διατηρηθεί ο αέρας καθαρός και αποστειρωμένος
  • Κατάλληλο για δωμάτια από 50 m² έως 86 m² με ικανότητα εξαερισμού 180 m³ / h

Προς το παρόν διατίθεται σε τρία χρώματα: λευκό, μαύρο και μπλε

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του My Air Pure, συμβουλευτείτε τον κατάλογο

Untitled-1

Εξατομεικεύστε το My Air Pure

Από την πολυετή εμπειρία στον κόσμο του σχεδιασμού φωτισμού και ιδιαίτερα στη χρήση LED τελευταίας γενιάς υψηλής τεχνολογίας επινοήθηκε το My Air Pure, ένα επαναστατικό προϊόν που προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης.

 

Η εμπειρία που αποκτήθηκε από τη συνεργασία με διεθνούς φήμης σχεδιαστές μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα προϊόντα με βάση τις ανάγκες των πελατών μας. Μπορούμε να παρέμβουμε σε:

  • εκτύπωση λέιζερ ενός λογότυπου της εταιρείας
  • χρώματα
  • λεπτομέρειες
  • επιφάνειες
  • υλικά

Εάν είστε εταιρεία και θέλετε να κάνετε το δικό σας My Air Pure μοναδικό, στείλτε μας την επιθυμία σας. Θα χαρούμε να την αξιολογήσουμε και να την πραγματοποιήσουμε!
PERSONALISATIONE

Επιστημονική έρευνα

Δράση για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Υπάρχουν τρεις κύριες πηγές ατμοσφαιρικής ρύπανσης κατά των οποίων πρέπει να χρησιμοποιηθεί επαγγελματικός καθαριστής αέρα:

Χημική ρύπανση: αέριο και VOCs (πτητικές οργανικές ενώσεις), απορρυπαντικά και διαλύτες, κόλλες και αυτοκόλλητα, χρώματα, πλαστικά, φορμαλδεΰδη, τολουόλιο και βενζόλιο

Φυσική ρύπανση: μικροσωματίδια και νανοσωματίδια από PM 10 έως PM 0,1, γύρη, ατμοσφαιρική και βιομηχανική ρύπανση, καπνός, αιθάλη, τέφρα, σωματίδια ξύλου και τρίχες ζώων

Βιολογική ρύπανση: μικροοργανισμοί, μούχλα, σπόρια, ιοί όπως Coronavirus, βακτήρια και ακάρεα.

Τα επιλεκτικά φίλτρα και η φωτοκατάλυση (καταλυτικό φίλτρο και UVA) επιτρέπουν στο My Air Pure να δρα στη χημική και φυσική ρύπανση που υπάρχει στον αέρα.

Από την άλλη πλευρά, δύο LED UVC τελευταίας γενιάς δρουν στη βιολογική ρύπανση, ακόμη και στον Coronavirus 229E, όπως αποδεικνύεται από τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με το My Air Pure.

Δράση στους ιούς

Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε Κορωνοϊό με UVC Led του My Air Pure από το Rocchi Laboratory διαπιστευμένο από την Accredia n ° 1767L και μέλος της ομάδας Lifeanalytics.

 

Το Lifeanalytics είναι πιστοποιημένο:

ISO 17025: 2018

ISO 9001: 2018

ISO 14001: 2015

ISO 45001: 2018

OHSAS 18001

 

Η τιμή που εκφράζεται στη δοκιμή LOG 4 αντιστοιχεί στο 99,99% της δράσης σε ιούς σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.

Η κύριες διεθνείς έρευνες για την υπεριώδη ακτινοβολία (UV-C UV-A)

Για τη δημιουργία του My Air Pure, ενσωματώσαμε τις κύριες επιστημονικές έρευνες σχετικά με τη χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας (UV-C, UV-A) για τη δημιουργία ενός πιστοποιημένου και κατοχυρωμένου προϊόντος.