Η Εταιρεία

Η ACT UNIBELL ΕΠΕ με έδρα το Π. Φάληρο, Αθήνα, δραστηριοποιείται από το 2007 στον τομέα εμπορίας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού φυσικοθεραπείας και αισθητικής στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 

Είναι η πρώτη εταιρεία η οποία λάνσαρε τη μέθοδο Human Tecar® στην Ελλάδα ενώ από την ημέρα της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Unibell Italia, της εταιρείας που εφηύρε την αυθεντική μέθοδο και τα προϊόντα που την υποστηρίζουν, γεγονός που βοήθησε τα στελέχη της να αποκτήσουν τεράστια εξειδίκευση σε θέματα εκπαίδευσης, τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης των ειδικών, θεραπευτών και ιατρών, που επιλέγουν και εφαρμόζουν την καινοτόμο μεθοδολογία.

Η ACT UNIBELL ΕΠΕ κατέχει με διαφορά το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς όσον αφορά στον εξοπλισμό συσκευών TECAR σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Με βασικό γνώμονα την διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης που εγκατέστησε όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες της, η ACT UNIBELL ΕΠΕ, διευρύνει τις συνεργασίες με κατασκευάστριες εταιρείες πρωτοποριακών προϊόντων φυσικοθεραπείας και αισθητικής (VISSMAN, HAKOMED, EULERIA, OMEOENERGETICA, MY AIR PURE).

 

Η Act Unibell προσφέρει προϊόντα υψηλής σχέσης, ποιότητας και τιμής σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς που σχετίζονται με την Φυσικοθεραπεία, Φυσιατρική, Αθλητιατρική, Αισθητική Ιατρική, Γηριατρική, Κτηνιατρική και γενικότερα με την Φυσική Αποκατάσταση.

 

Οι δραστηριότητες της Act Unibell περιλαμβάνουν:

_Τη συνεργασία με τα μεγαλύτερα Κέντρα φυσικοθεραπείας, Κέντρα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Νοσοκομεία, Πλαστικούς Χειρουργούς, Αθλητικές Ομάδες και ομοσπονδίες, Αθλητές και Κτηνιάτρους.

_Την υποστήριξη σημαντικών αθλητών και αθλητικών ομάδων.

_Την επιστημονική υποστήριξη μέσω εξειδικευμένων ομαδικών ή εξατομικευμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

 

Σήμερα η Act Unibell είναι παρούσα σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις του αθλητικού, φυσιατρικού, φυσικοθεραπευτικού κλάδου (συνέδρια, σεμινάρια, επιστημονικά forums, αθλητικοί αγώνες, κ.α.).

 

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της Act Unibell είναι στην διάθεση των επαγγελματίών που επιθυμούν να εξελίξουν τις τεχνικές αποκατάστασης που εφαρμόζουν και γενικότερα να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες του θεραπευτηρίου του, παρουσιάζοντας τη φιλοσοφία και τις εφαρμογές των προϊόντων που αντιπροσωπεύει.