Εξοπλισμός

Η εξέλιξη της μεθόδου Human Tecar® βασίστηκε στη σχολαστική μελέτη του σώματος σε απόλυτη λειτουργική ισορροπία και σε μια σειρά καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που επιτρέπουν την εκτέλεση θεραπειών με ασφάλεια και απόλυτα ακριβή, αποτελεσματικό και φυσιολογικό τρόπο.

HCR 1002

Η HCR 1002 είναι μια συσκευή ηλεκτρομαγνητικής διέγερσης της μικροκυκλοφορίας που ενισχύει το μεταβολισμό των βιολογικών ιστών, αυξάνοντας την αιματική ροή και τη λεμφική κυκλοφορία. Μεγιστοποιεί την ικανότητα ανάκτησης, διατήρησης ή αποκατάστασης της βιολογικής ισορροπίας του σώματος και βελτιστοποιεί την απόδοσή του.

Physio TT

Συσκευή για τοπικό αδυνάτισμα και άμεση μυϊκή αποκατάσταση μετά από άσκηση. Eνεργοποιώντας τα ένζυμα τα οποία μετατρέπουν τα τριγλυκερίδια σε λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, αυξάνει την κατανάλωση των διαθέσιμων αποθεμάτων του σώματος.

Human Tecar® Mat

Δάπεδα ιδιοδεκτικότητας για επαναφορά και βελτίωση της ισορροπίας, του συντονισμού, της ελαστικότητας και της φυσικής κατάστασης. Η βάδιση με γυμνά πόδια σε διάφορα επίπεδα αστάθειας και πυκνότητας, διεγείρει τους νευρικούς υποδοχείς των πελμάτων και βελτιώνει το συντονισμό.